banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Cenk Antalyaspor

Yüz yüze siyaset yapıyoruz

AK Parti İl teşkilatı tarafından aylık olarak düzenlenen Danışma Meclisinin Aralık ayı toplantısı yapıldı.

AK Parti İl teşkilatı tarafından aylık olarak düzenlenen Danışma Meclisinin Aralık ayı toplantısı Cumartesi Teşkilat birimlerin katılmasıyla yapıldı

AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatının her ay düzenli olarak yaptığı İl Danışma Meclisi toplandı. Danışma Meclisi toplantısına Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman ve Seyit Eyyüpoğlu, MKYK üyesi Doç Dr. Mazhar Bağlı, İl Genel Meclisi Başkanı Uğur Beyazgül ile İl ve İlçe Teşkilatları, Merkez ilçe teşkilatı, İl ve ilçe Kadın ve Gençlik kolları temsilcileri katıldı.

 

Urfa City (Mozaik) AVM Belediye nikâh salonunda saat 14.00’de düzenlenen toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. AK Parti Danışma Meclisi toplantısında divan kurulu, AK Parti İl Başkan yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Veysel Polat başkanlığında, Kadın kolları Başkanı Aysel Göncü, Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ ve Ceylanpınar Mehmet Kahraman’dan oluştu.

Divan başkanı Veysel Polat, Şanlıurfa Milletvekili Mustafa Kuş’u unutmayarak andı.

Açılıştan Milletvekili Yahya Akman ve Seyit Eyyüpoğlu, MKYK üyesi Doç Dr. Mazhar Bağlı birer selamlama konuşması yaptı. Daha sonra kürsüye gelen AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür, “AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısı aile toplantısıdır. Ailecek burada hizmetlerimizi konuşuyoruz. Genel merkezimiz de bu toplantıya önem veriyor. Aylık olarak gerçekleştirdiğimiz her toplantı da çalışmalarımızı değerlendiriyoruz. Bir ay boyunca İl, İlçe, Gençlik kolları, Kadın kolları ve diğer tüm birimlerimizle bir muhasebe imkânımız doğuyor ve muhasebemizi yapıyoruz. 12 Eylül Referandumunda Urfalılar yüzde 95 ile bize daha da sorumluluk yüklediler. Başbakanımızın dediği gibi “Yüz yüze siyaset önemlidir” Her bir seçmenimize gideceğiz ve iletişimi kuracağız. Önümüzde seçim süreci var. Biz teşkilat olarak birimlerimizi yeniden yapılandırdık. Her ilçe koordinatörümüz haftanın bir günü ilçelerimizde teşkilatlarımızın yaptıkları toplantılara katılacaklar. STK temsilcilerimiz STK’larla iletişime geçecekler. Diğer çalışmalarımız son sürat devam edecek. Burada hepinize tekrardan 12 Eylül referandum sürecinde yaptığınız çalışmalar ve katkılardan dolayı teşekkür ediyorum, toplantımız hayırlı ve güzel çalışmalara vesile olsun” dedi.

Daha sonra konuşan divan başkanı Veysel Polat; Teşkilat çalışmalarına değindi. Polat; “Her bir teşkilatımızın üye çalışmalarına önem vermesini ve bu süreçte istatistiklere dikkat edilmesi gerektiğini, birlikte çalışmanın faydalarına değindi.

Daha sonra basına kapalı devam eden toplantı da dilek ve temennilerle toplantı sona erdi.

 

 HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ!...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.