banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Yusuf Aksoy resmen aday adayı

12 Haziran 2011’de yapılacak olan Milletvekili genel seçimleri için Şanlıurfa AK Partiye Yusuf Aksoy aday adaylığa resmen başvuruda bulundu.

 

Milletvekili genel seçimlerinde aday olmak için AK Parti aday adayları için resmi süreç Pazartesi günü başlamıştı.

 

Uzun yıllardır Şanlıurfa DSİ XV.Bölge Müdürlüğünde ve Şanlıurfa TES-İŞ Sendikası Şube Sekreterliğini yapan Yusuf Aksoy bugün başvuru evraklarını tamamladıktan sonra AK İl Başkanlığına gelerek “başvuru evraklarını” İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’e teslim etti.

 

Şanlıurfa AK Parti Milletvekili aday adayı olan Yusuf Aksoy’a başarılar dileyen Eğilmez; “Pazartesi günü partimizde süreç resmen başladı. 14 Mart Pazartesi günü mesai bitimine kadar başvurular devam edecek. Aday adaylığı için gerekli evrakları tamamlayıp resmen başvuruyu yapan Yusuf Aksoy’a ve Şanlıurfa’ya hayırlı olsun. Aday adayımız Yusuf beye çalışmalarında başarılar dileriz” dedi.

 

AK Partiden aday adaylık başvurusunu yapan Yusuf Aksoy  ise heyecanlı olduğunu belirterek “Resmen aday adayı oldum. Şanlıurfa’ya ve AK Partiye katkı sağlayacağıma inanıyorum. Bozova ilçemiz AK Partinin Şanlıurfa’nın kalesidir. Bundan daha iyi neler yapabilir ve Şanlıurfa’ya nasıl bir katkı sağlarız kaygısıyla aday adayı olduk. Bu süreç partimize ve Şanlıurfa’mıza hayırlı olsun” dedi.

 

Bozova Aksoy Ailesinden Yusuf Aksoy ile beraber Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Bahri Aksoy ve STK temsilcileri ile sevenleri hazır bulundu.

 

AK Partiye milletvekili aday adayı olmak isteyenler AK Parti İl Başkanlığınca kurulan komisyon tarafından gerekli evraklar ve bilgi veriliyor.

 

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.