banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

Yıldırım ve Çelik, Fakıbaba ile kentsel dönüşümü konştu
Abide Kavşağı Projesi temel atma törenindne sonra Abide Park’a geçen heyet öğle yemeğini yedi. Yemekten sonra Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile birlikte Bakan Çelik ve Yıldırım Yeşildirek Mahallesinde yapılacak olan kentsel dönüşüm konusunda bilgi aldı.



Bakan Yıldırım ve Çelik ile burada Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, TOKİ ile birlikte Mardin Karayolu’nda bulunan Yeşildirek Mahallesi’nde yapacakları kentsel dönüşüm gündeme geldi.



Fakıbaba, bazı arazilerin Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ait olması nedeniyle kentsel dönüşüm yapamadıklarını Bakan Yıldırım’a ileterek, söz konusu arazilerin TOKİ’ye ya satışı yada devrinin yapılması konusunda yardım istedi. TOKİ firma müşaviri Uğur Arslan’ın söz konusu arazilerle ilgili bilgilendirdiği Bakan Yıldırım, konu ile ilgilenip kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını söyledi. Yıldırım, devir yada satış ile ilgili gerekli incelemeyi yapıp müjdeli haberi kısa süre sonra açıklayacağını kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.