Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_d7bli27u48j4eilana01nun7j7, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Yetkin Viranşehir’de konuştu; “Zafer hepimizin olacak” haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Yetkin Viranşehir’de konuştu; “Zafer hepimizin olacak”

 AK aday Yetkin, ilçe teşkilatını, aday adaylarından İsmail Yazgan’ı, Viranşehir esnafı ile Tepedibi (köyü) mahallesini ziyaret ederek 1 Kasım seçimlerinde AK Partiye vermelerini istedi ve seçim sonrası zaferin hepimizin olacağını söyledi.

Beraberinde AK Parti Haliliye Belediye Meclis üyesi Halil Yetkin, Karaköprü Belediye Meclisi üyesi Mehmet Nimetoğlu ile Viranşehir ilçesine giderek seçim çalışmalarını yürüten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdurrahman Yetkin, AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret ederek Başkan Mehmet Yıldırım ve partililerle bir süre sohbet edip fikir alış verişinde bulundu.
İlçe esnafını da ziyaret eden AK aday Yetkin, esnaftan 1 Kasım’da AK Partiye destek olmalarını istedi.
Viranşehirli AK Parti aday adaylarından İsmail Yazmacı’yı da ziyaret eden Vekil adayı Abdurrahman Yetkin, 1 Kasım seçimlerinde AK Partiye desteğinin devam edeceğine inandığını belirterek çalışmalar konusunda fikir alış verişinde bulundu.
Tepedibi (köyü) Mahallesini de ziyaret eden AK Vekil Yetkin ve beraberindekiler, mahalle sakinlerinden seçimde destek olmalarını isterken, çocuklara da Türk Bayrağı dağıttılar.
Aynı günün akşamı da, Şanlıurfa şehir merkezindeki Seçim Bürosunda, sevenleriyle sohbet eden Yetkin’i, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Hamide Sürücü ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.