banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Mardin Haliliye Emir Preldzic 4

Yetkin, AK teşkilatla seçim turunda

 AK aday Yetkin, ilk günkü gibi aşkla, durmak yok, yola devam ettiklerini söyledi.

AK aday Abdurrahman Yetkin, seçim çalışmaları kapsamında Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti ilçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, Karaköprü Kadın Kolları Başkanı Eda Çakmaklı, Haliliye Kadın Kolları üyesi Mehtap Öncel, Haliliye Belediye Meclis üyesi Halil Yetkin, Karaköprü Belediye Meclis üyesi Mehmet Nimetoğlu ile birlikte Karaköprü Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret ederek Baş Hekim Dt.Ömer F. Yetkin ve Doktorlarla bir süre sohbet edip, fikir alışverişinde bulundu. Hastaları da ziyaret eden AK aday Yetkin, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Daha sonra Karşıyaka Mahallesini ziyaret ederek esnaflardan destek isteyen Milletvekili adayı Yetkin, yolda karşılaştığı çocuklarla da bir süre sohbet edip, istekleri doğrultusunda hatıra fotoğrafı çektirdi.
Çukurdorc (Köyü) Mahallesini de ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Abdurrahman Yetkin ve beraberindekiler, mahalle sakinlerinden 1 Kasım’da yapılacak olan Genel Seçimlerde AK Partiye oy vermelerini istedi.
Okulu da ziyaret eden Yetkin ve beraberindekiler, Öğretmenlerden okulun sorunlarını dinledi, çözümü konusunda da elinden geleni esirgemeyeceğini söyledi.
Son güne kadar durmadan seçim çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, “Şükürler olsun, her gittiğimiz yerde bizlere ve AK Partiye teveccühün fazla olması bizleri sevindiriyor ve çalışma şevkimizi arttırıyor. Dolayısıyla 1 Kasım seçimlerinden AK Partinin tek başına iktidar olacağını da gösteriyor. AK Partimizin 13 yıllık iktidar döneminde ülke genelinde yaptıklarını da anlatıyoruz. Zaten vatandaşlarımız en az bizler kadar bilgileri olduğunu belirtiyor ve başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakanımız Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu ve ekibine bol bol dua ettiklerini belirtiyorlar. Bu durumda hepimizi sevindiriyor. İlk günkü gibi aşkla, durmak yok, yola devam” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.