banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Sanlıurfa Haber Cenk

Yetimoğlu'ndan AK Toplantı

Şanlıurfa'nın en büyük aşiretlerinden Mersavi Aşiretine mensup iş adamı Emin Yetim, Yetimoğlu beton ve asfalt şantiyesinde düzenlediği toplantıya Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'i davet ederek çalışanlarıyla buluşturdu.

Eyyüpoğlu ve Güvenç'in toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür eden Yetim: "Gelişen ve büyüyen Şanlıurfa'nın önü açık olsun" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak yapılan çalışmaları ve hedeflenen yatırımları anlatan Güvenç: "Zorlu bir dönemden geçiyoruz. Tüm kesimler istikrar ve büyümenin durması için AK Partiye karşı gizli ittifak etmişler. Biz ülkedi nereden nereye getirdik. Belki gençler bilmez ama orta ve yaşlılar bunu çok iyi bilirler" dedi.

AK Parti'den öncede TBMM'de olduğunu belirten Vekil Eyyüpoğlu; "Maaşları ödeyemeyecek durumda olan bir devletten, dev yatırımları yapan ve güçlü bir ülkeye AK Parti hükümetleri sayesinde geçtik. Destek sizden hizmet bizden" diyerek 7 Haziran'daki seçim için destek istedi.

Heyet daha sonra şantiye sahasını gezdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.