banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

YEŞİL İMAM HATİP LİSESİ’Nİ YAKANLARI KINADI


 
Abdullah Yeşil, geçtiğimiz gün kimliği belirsiz kişiler tarafından yakılan Suruç Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret eden Abdullah Yeşil okuldaki yanan yerleri inceledikten sonra okul önünde basın açıklaması yaparak okulu yakanları kınadı.
 
Yeşil: İmam Hatip Lisesini Kapatan Ve Yakan Zihniyet Aynı Zihniyettir
 
Yakılan imam hatip lisesinin yalnız olmadığını vurgulayan Abdullah Yeşil açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “ AK Parti Milletvekili olarak aynı zamanda bu okulumuzun mezunu olarak biz buradayız. Biz imam hatip lisesinin arkasındayız imam hatip lisesi yalnız değildir. İmam hatip lisesi bir vizyondur, bir ülkenin geleceğidir. Dolayısı ile bu yakılma olayı ferdi bireysel olay olsa da İmam hatip okulunu kapatan ve yakan zihniyet aynı zihniyettir. Ve biz bu zihniyeti lanetliyoruz.” Dedi.

Aday Yeşil’in seçim ziyaretlerine Suruç ilçe Başkanı Mehmet Yavuz,teşkilat üyeleri ile Milletvekili aday adayı İ.Halil Yıldız’da eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.