Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_99qulrde8okvt2ko2907vldf07, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Yavuz, Akçakale halkının sorunlarını dinledi haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Yavuz, Akçakale halkının sorunlarını dinledi

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde vatandaşlar ile bir araya gelen bağımsız milletvekili adayı Mehmet Yavuz, halkın sorunlarının giderilmesi için elinden geleni yapacağını belirterek Akçakalelilerden destek istedi.

Mahalle ziyaretleri kapsamında Akçakaleli kadınların sorunlarını dinleyen Yavuz, halkın sorunlarını daha rahat çözebilmek için Mecliste olması gerektiğini söyledi.

Suriyelilerin gelmesiyle Akçakale’de büyük bir işsizlik sorununun olduğunu, kocalarının iş bulmakta sıkıntı çektiğini dile getiren Akçakaleli kadınlar, bir işe girebilmek için torpilin olması gerektiğini, bu nedenle ortada bir adaletsizliğin olduğunu ifade ettiler. Kadınlar, yetkililerin bu adaletsizlikten haberleri olduğu halde herhangi bir müdahalede bulunmadıklarını söylediler.

Kocası cezaevinde olan bir bayan kocasının çıkarılması için Yavuz’dan yardım istedi. Urfa’ya gelen Başbakana ve Cumhurbaşkanına durumu anlattığını, yardım etmek için söz verdikleri halde hiç bir şekilde ne bir cevap ne de bir dönüş yapıldığını söyledi.

Babası cezaevinde olan küçük bir kızın gözyaşları içerisinde Yavuz’a sarılarak cezaevinde olan babasının serbest bırakılması için yardım istemesi duygulu anlara sahne oldu. Yavuz, küçük kızı teselli ederek bu konuda elinden geleni yapacağını kendisinin de namaz kılıp dua etmesi gerektiğini söyledi.

Peygamber Efendimizin (a.s.v) hadisine atıfta bulunan Yavuz, halkın dertleriyle dertleneceğini söyledi. Bu sıkıntıları TV programlarında ve her yerde dile getireceğini söyleyen Yavuz, Mecliste de dile getirebilmek için kendisine oy verip desteklemeleri gerektiğini söyledi. Konuşmaların ardından zılgıt ve alkış çalan Akçakaleli kadınlar, Yavuz’a destek vereceklerini ifade ettiler.

Yavuz, Akçakale Devlet Hastanesini de ziyaret etti. Yavuz’u Hastane Baştabip Dr. Yılmaz Gerger karşıladı. Yavuz, hastaneyi gezerek hastane hakkında sorun ve sıkıntılarla ilgili bilgiler aldı.

Akçakale ziyaretleri kapsamında Alıncık köylüleriyle bir araya gelen Yavuz, daha sonra da Akçakaleli gençlerle bir araya geldi. Yavuz burada iktidarın yapmış olduğu yanlış politika nedeniyle ortaya çıkan sorunlara değindi. Siyasilerin verdiği vaatleri yerine getirmediğine dikkat çeken Yavuz, HDP’nin bölge ve Türkiye üzerinde büyük oyunlarının olduğunu söyledi. HDP'nin Akçakale'de bir tampon bölge oluşturacağını ve halkı ifsat etmek için politikalar geliştireceğini söyledi.

Yavuz oy ve destek talebinde bulunduktan sonra ilçeden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.