Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_o15mq1ntg7t93bv1kskslk58g2, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Yanmaz: Cumhuriyet savcılığında suç duyurusunda bulunacağız haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Yanmaz: Cumhuriyet savcılığında suç duyurusunda bulunacağız

Partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Niyazi Yanmaz şunları söyledi:
  "2018 yılının ilk basın toplantısını yapıyoruz. Bu vesileyle basınımızın , ülkemizin ve bütün insanlığın 2018 yılını kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.
    Geçtiğimiz hafta Urfa'mızda elim bir kaza meydana geldi. Çok genç yaşta DAĞ gibi bir kardeşimiz Urfa kalesi eteğinden düşerek ölüme gitti. Şimdi benim yekililerden ricam, bu tür acı hadiselerin tekrar yaşanmaması için kale eteğinde tedbirlerin biran evvel alınmasıdır.
    Korkuluklar yaptırılıp veya yasak bölgeler ilan edilip, tedbirlerin alınması gerekir. Eğer  tedbir alınmazsa Allah korusun böyle bir hadise tekrar cereyan ettiğinde Cumhuriyet savcılığında suç duyurusunda bulunacağımızı şimdiden Urfa kamuoyuna ilan ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.