banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Yahya Akman’dan esnaf odalarına ziyaret
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Karadağ, İsa Kızıldemir, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Emin İfşa ve Merkez İlçeden Şerdil Karahan ile beraber temaslarda bulundular.


Akman ve beraberindekiler ilk olarak Şanlıurfa Elektrik ve Radyo teknisyenleri Odasına geçti. Burada oda Başkanı Necmettin Sağlam ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüştü.




Yahya Akman ve beraberindekiler daha sonra Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Terziler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Numan Tuğbay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Manifaturacılar Tuhafiyeciler Odası Başkanı Halil Beyaz ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek sorunlarını dinledi.



4+4+4 eğitim sisteminin TBMM’de kabul edilmesi ile birlikte ara eleman sıkıntısı çeken esnafa fayları olacağını belirten Yahya Akman; “Geçmişte yapılan yanlış uygulamalar nedeniyle meslek liselerine darbe vuruldu. TBMM’de kabul edilen 4+4+4 eğitim sistemi sayesinde ara eleman sıkıntısı da sona erecek. Esnaf Odalarımızı ziyaret ederek sorunlarını dinledik” dedi.

Oda başkanları ise esnaf sıkıntılarını Milletvekili Yahya Akman’a aktardıklarını belirterek, sorunlarıyla ilgilendikleri için Yahya Akman’a teşekkür ettiler.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.