banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Cenk Mardin Haliliye

Viranşehir Belediye Başkan Adayları görücüye çıktı

 

Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan aday adayları Prof. Dr. Abdullah Ekinci, Ali İhsan Delioğlu, Murat Koreli, Murat Karaçizmeli, Sedat Yahlizade ve Baki Özmen’inde kayıldığı aday tanıtım toplantısı Viranşehir Atatürk İlk Öğretim Okulu Konferans Salonunda oldu.

 

Aday adaylarına başarı dileyen İlçe Başkanı Celalettin Sayan: Aday Adaylarımıza başarılar diliyorum. Umarım ilçemiz, partimiz ve insanımız kazanır” dedi.

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Viranşehir İlçe Koordinatörü Abdurrahman Kırıkçı ise AK Partide görev yapmak isteyen tüm adayları tebrik etti.

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Viranşehir İlçe Koordinatörü Abdurrahman Kırıkçı’nında katıldığı toplantıya İlçe Başkanı Celalettin Sayan ve İlçe Yönetimi ile Viranşehir Belediye Başkan Aday Adayları

EKREM

ÇUVANLIOĞLU

MÜNİR

KANAR

NUSRET

EKİNCİ

ABDULLATİF

ŞEHMUSOĞLU

İBRAHİM HALİL

DABAN

MEHMET

YILDIRIM

MEHMET

EKİNCİ

İBRAHİM

GELİN

NURİ FERHAN

YETKİN

İSHAK

KAYA

MEHMET SAİT

HAŞİMİ

RAĞIP

YAZMACI

İLHAN

ERKAN

Katıldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.