banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Vekil Özcan’dan çarşı esnafına ziyaret

Aşağı çarşı esnafını ziyaret ederek hayırlı işler bol kazançlar dileyen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, her esnafla tek tek tokalaşıp selamlaşarak hayırlı işler dileklerini ilettiler.

 

Esnafların varsa sorunlarını ve taleplerini de dinleyen AK Vekil Özcan ve Başkan Ekinci, varsa mevcut sorunları el birliğiyle çözeceklerini belirterek, 7 Haziran Genel seçimlerinde AK Partiye oy verip desteklemelerini istediler ve dua talebinde bulundular.

 

Bu seçimin her zamankinden çok daha önemli olduğunu belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, “Esnaflarımızı ziyaret ederek kendilerinden AK Partiye destek olmalarını istiyoruz. Tabiki bazı esnafımız bize çeşitli taleplerde, önerilerde bulunuyorlar, onları da değerlendiriyoruz. Sorunları olanları da not alıyoruz ve yapabildiğimiz kadarıyla çözmeye çalışıyoruz, bizi aşanları da buradaki yetkili kurum amirlerine ve Ankara’ya iletiyoruz. Tabiki takipçisi de oluyoruz” dedi.

 

Esnaf ziyaretini sürdüren Özcan ve beraberindekiler, esnafın Bereket Duasına eşlik ettikten sonra Şanlıurfa Göncüler Esnafı Kültür Sanat ve Sosyal Yardımlaşma Derneğini ziyaret ederek orada bulunanlarla da bir süre sohbet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.