Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_i3nra09bdmgk4vdcmhha1p4e37, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Vekil Özcan, Bayramı Köylerde Geçirdi FOTOĞRAFLI haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Vekil Özcan, Bayramı Köylerde Geçirdi FOTOĞRAFLI

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz ve ilçe yönetimi ile beraber Harran’ın Koyunluca, Şuayb Şehri, Kaymaklı, Yenice, Damlasu, Demirler, Telganem, Akdiken, Selman köylerini ziyaret ederek köy halkıyla bayramlaşan Milletvekili Dr. Halil Özcan; “En ücra köyde bayramlaştık” dedi.

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

 

Bayramın kardeşlik ve barış olduğuna dikkat çeken Milletvekili Dr. Halil Özcan; “Bayramı Şanlıurfa’da geçirdik. İlk gün partimizin Şanlıurfa merkezdeki bayramlaşma programına katılarak, Şanlıurfalı hemşehrilerimiz ve parti teşkilatımızla bayramlaştık. Diğer iki gün ise Harran ve Harran’ın köylerini ziyaret ederek buradaki hemşehrilerimizle bayramlaştık. Bu bayram üzücü terör olaylarını yaşadık. Allah ülkemizi kötülüklerden korusun. Bayram birlik ve beraberliktir. Birliğimizi ve beraberliğimi bozmaya kalkışanlara inat kucaklaşacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.