Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_86ge78avs4c22n22c124gloo67, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Vekil Ayhan'dan Dünya Hemşireler Günü Kutlaması haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Vekil Ayhan'dan Dünya Hemşireler Günü Kutlaması
İbrahim Ayhan'ın  danışmanlık bürosundan yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi; AK Parti iktidarı “Kamu Hastane Birlikleri Kanunu” ile hastanelerimizi özelleştirerek rantiyecinin insafına terk etmektedir. Performansa dayalı çalışma, esnek çalışma, ithal doktor, ithal hemşire uygulamasını devreye sokarak adeta hastaları müşteri olarak görmektedir. Böyle hasta-sağlık çalışanı arasındaki güven azalmaktadır.

Yine son günlerde sağlıkçılara yapılan öldürmeye yaralamaya varan saldırılarda ürkütücü boyutlara ulaşmıştır. AK Parti’ nin politikalarının sonucu olan bu saldırılar sağlıkçıların verimli çalışmasını da engellemektedir. Bu saldırıları şiddetle kınadığımı belirtmek isterim.

Tüm bu olumsuzluklara rağmen canhıraş şekilde çalışan, emeği yok sayılan, fedakar, vefakar hemşirelerimizin 11 MAYIS hemşireler gününü kutlar, onların şahsında tüm sağlık çalışanlarının yanında olduğumu belirtmek isterim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.