Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_d5uj953480gelnlt6pq7nkf397, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Vekil adayı Yıldız Konal Süslü; Sözümüzde duracağız haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Vekil adayı Yıldız Konal Süslü; Sözümüzde duracağız

Süslü Eyyübiye ilçesindeki mahalle toplantısına katılarak, kadınlara birlik ve beraberlik mesajı verdi.  
Eyyübiyeli AK Kadınlar Süslü ile beraber olduklarını ve bu davanın hiç bir zaman peşini bırakmayacakların söz verdiler.  Daha sonra Konal Süslü konuşmasında şunlara deyindi.  Başörtülerimize karıştılar mı? İmam hatiplerimize karıştılar mı, kuran kurslarımıza karıştılar mı? çocuklarımızın iyi bir toplumda yetişmesi için, onların elinde olan en güzel şeyi inançlarını aldılar mı?, aldılar. Sana imkân sağlayan biri var mıydı hayır.
Sana ücretsiz eğitim verdimi evet AK Parti size engelli çocuklarınız için, ücretsiz eğitim verdi. Size maaş bağladı, yaşlınız varsa sizlere hasta bezi verdi. Yaşlılarınıza baktığı için Allah razı olsun, ama ihtiyaçları ve giderleri için sizlere bakım parası verdi. Niye yapıyor bunu, çünkü engellilerde, özürlülerde evlatlarımızda, bu toplumda, ezanlarda Allah’ın bize bir emanetidir. Biz bu emanete sahip çıkacağınıza inanıyoruz. Sizden bir söz almaya geldik, sözde şu her biriniz bizim gibi gideceksiniz bizim anlattıklarımızı anlatacaksınız.
Biz asla ve asla başörtülü kızlarımızın başörtülerini karıştırmayacağız, biz imam hatipleri kapattırmayacağız, biz ezanlarımızı susturmayacağız, biz çocuklarımızı uyuşturucuyla zehirlemenize izin vermeyeceğiz, biz ülkemizi satmanıza izin vermeyeceğiz. Biz ne yapacağız Recep Tayyip Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu’na verdiğimiz destekten vazgeçmeyeceğiz dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.