banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Vekil adayı Yıldız Konal Süslü; Şanlıurfa bir aile

Şanlıurfa'da bulunan Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Başkanı Av. Arzu Akalın ile görüşen Süslü, Şanlıurfa ve eğitim hakkında bilgi alış verişinde bulundu. 

Peygamberler şehri Şanlıurfa'da inancımızın temel taşı olan aileye büyük bir önem verildiğini belirten Süslü; "Şanlıurfa adeta büyük bir aile. Burada nereye giderseniz gidin ya akrabalık bağı ile tanışırsınız yada kirvelikle. Böyle güzel bir kentte hizmet etmek bir görevdir" dedi.

Şanlıurfa'nın höşgörü ve kardeşlik kenti de olduğunu vurgulyan Yıldız Konal Süslü, aday adayları ile kardeşlik hukuku içerisinde çalıştıklarının belirtti.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinden olan Yıldız Konal Süslü AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcılığının ardından memleketi Şanlıurfa'dan Milletvekili Aday adayı olarak çalışmalarını sürdürüyor. 

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.