banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

VALİLİKTE SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI


 

12 Haziran'da yapılacak olan 24. dönem milletvekilliği genel seçimleri öncesi Valilik Toplantı Salonunda, Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan’ın başkanlığında seçim güvenliği toplantısı yapıldı.

 

Toplantıya Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, ilçe kaymakamları, vali yardımcıları, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yalçın, İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, İl Jandarma Komutanı Emin Dursun ile ilgili kurum amirleri katıldı.

 

Vali Okutan, yaklaşan 24. dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde Şanlıurfa’da seçimin güvenli ve huzurlu bir şekilde yapılması için gerekli konuları değerlendirdi.

 

Vatandaşların seçimi, huzur ve güven ortamında geçirebilmesi için kamu kurum ve kuruluşlarının gerekli özeni göstermesini isteyen Vali Nuri Okutan, seçim dönemlerinde iş ve işlemlerin yürütülmesi, seçim kurullarının aldığı kararlara göre hareket edilmesi gerektiğini belirtti.  

 

Vali Okutan; “Seçim dönemi boyunca kamu güvenliği ve huzurun sağlanması, yasa dışı işlemlerin önlenmesi için idareye verilmiş hususlar mevcut. Kanunlar çerçevesinde her türlü baskılardan uzak, huzur ve güven ortamında seçimlerin gerçekleştirilmesi temel görevimizdir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.