banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Urfa'nın SGK primleri için Erdoğan'dan talimat geldi; Çözün

Partisinin il başkanları toplantısı için Ankara'da bulunan AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez'le telefonda görüştük. Gazetemizin 4 gündür gündeme getirdiği 5084 kriziyle ilgili sorumuz üzerine açıklama yapan Eğilmez; konunun İl Başkanları Toplantısında gündeme getirildiğini belirtti. Şanlıurfa Milletvekili ve Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik başta olmak üzere hükümet olarak sorunun çözümü konusunda çalışmalar yürüttüklerini, ancak ülkenin yoğun gündemi nedeniyle neticelendirilemeyen çalışmanın önümüzdeki günlerde sonuç vereceğini, söyledi.
Sorunla ilgili olarak Başbakan Tayyip Erdoğan'ın toplantıda hazır bulunan Devlet Bakanı Bekir Bozdağ'a talimat verdiğini söyleyen Yusuf Eğilmez: "Sayın Başbakanımız talimatlarını verdiler. Gecikmeden dolayı işverenlerimizin mağduriyeti de giderilecek. Yılbaşından bu tarafa ödenen yüksek tarifeli primler de, bundan sonraki ödemelerde göz önünde bulundurulup, mahsup edilecek" dedi.


Yusuf Eğilmez, ayrıntılı açıklamanın önümüzdeki günlerde hükümet yetkilileri tarafından açıklanacağını söyledi.

ŞEyhmus Aydoğdu / Gapgundemi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.