banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Urfalı bakallardan referanduma destek

12 Eylül de yapılması planlanan yeni anayasa ile ilgili referandum çalışmaları şimdiden başladı. Bu konuda bir sıkıntı yaşamak istemeyen Ak partililer kolları şimdiden sıvadı.

Konu ile ilgili olarak çeşitli sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden ve bu konuda destek arayışına giren Ak parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun ve yönetim kurulunu makamında ziyaret ederek destek istedi. Yahya Akman "Türkiye ilk defa sivil bir anayasaya kavuşacak yeni anayasada esnaflara da çok yeni değişiklikler getiriyor. Bu nedenle referandumda destek açısından esnaflara da çok büyük görev düşmektedir. Yeni anayasaya referandumda mutlaka destek vermeleri gerekmektedir. Ayrıca Bakkallar ve Bayiler Odasına, Başkan ve yönetimine teşekkür ederim" dedi.

Ayrıca konu ile ilgili olarak görüşlerini açıklayan Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun "Üyelerimiz üzerinde yaptığımız araştırma ve anket sonucunda yaklaşık %80–90 arasında Referandumda yeni anayasaya destek verilmesi istenmektedir. Bizler de yönetim kurulu olarak üyelerimizin görüşleri doğrultusunda hareket ederek referanduma TAM DESTEK vereceğimizi belirtir Milletvekilimiz Sayın Yahya Akman'a Odamıza ve üyelerimizin sorunlarına gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür ederiz" dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.