banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Urfa’da park ve bahçede çıta yükseldi
diğer tarafta Beykapısında yürütülen park çalışması ve Ulubatlı Mahallesindeki Turgut Özal parkı büyük bir hızla yürütülüyor. Şanlıurfa Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü bir yandan park bahçe yaparken diğer taraftan da şehrin çiçek açmasını sağlıyor. Ana artellerinde dikilen yarım milyon çiçeğin açmasıyla baharı karşılayan Şanlıurfa Belediyesi, Karaköprü otoban bağlantı yolundan Havaalanına kadar 45 kilometrelik yolu ağaçlandırdı. Mardin Yolunu da Sırrın mahallesinden Osmanbey Kampüsüne, Gaziantep yolunda da Organize Sanayi Bölgesine kadar ağaçlandırma çalışması yaptı. Şanlıurfa’ya gelen ve gidenler kente yeşiller arasında girip çıkmasını sağlayan Şanlıurfa belediyesi birkaç gün içerisinde de Haleplibahçedeki boş alanda muhteşem bir bir parkın yapımına başlıyor.

FAKIBABA:VİZYONUMUZA VE HEDEFİMİZE ADIM ADIM YAKLAŞIYORUZ

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba yürütükleri çalışmalarla alakalı şunları söyledi.”Ben geldiğim günden beri zaten şunu diyordum; İmarda ne kadar yeşil alan varsa inşallah onları bitireceğiz. Ve bu senenin sonunda yani imar alanında yeşil olarak görülen bütün parklar Allahın izniyle bitmiş olacak.Tabi bu bir takım oyunu.Yani başta başkan yardımcım, müdür arkadaşlarım ihaleye verdiğimiz firmada çalışan arkadaşlar, firma sahipleri yani onlara ne kadar teşekkür etsem azdır.Hakikaten çok güzel bir urfa çıkıyor.Mesela şuan Turgut Özal parkındayız ama 15 gün içerisinde Haleplibahçe Parkına başlayacağız.Orası da tam 140 dönüm.Hemen onun arkasında Kızılkoyun’a başlayacağız.Yani Havaalanına kadar ağaçlarımızı dikmişiz.Ben bu konuda karayollarına da teşekkür ediyorum.Onlarda bize destek verdiler.Biz ağaçlarımızla peyzajımızla park bahçe olarak onlara ve havaalanına giden-gelen bütün misafirlerimize daha güzel bir Urfa göstermek için çok büyük çaba sarf ediyoruz.Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu yeter mi ? vallahi yetmez. Daha çok çalışacağız.Çünkü Şanlıurfa dünyanın eski şehri.Şanlıurfa her şeyin en iyisi hak ediyor.Biz de adım adım bu hedefimize bu vizyonumuza doğru yaklaşıyoruz”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.