banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Cenk Antalyaspor

Urfa’da muhtarlar ayaklandı VİDEO

AK Parti’nin merkez ilçe isimlerinin belli olduğu yönünde duyum alan Merkezdeki mahalle ve köy muhtarları ile yüzlerce kişi, Sultan Sarayı’nda bir araya gelerek ismi iddia edilen Karaköprü, Haliliye ve Eyyübiye adaylarına tepki göstererek, başka isimler istediklerini belirttiler.

Daha sonra AK Parti İl binasına yürüyüş yapan muhtarların da aralarında bulunduğu yüzlerce kişi, burada basın açıklamasında bulundu. Şuanda kamuoyunda açıklanan bazı adayların olduğunu vurgulayan muhtarlar, “İnsanların rüyalarında görmedikleri insanları aday gösteriyorlar, biz bunları asla kabul etmiyoruz. Ayrıca açıklanan adayları biz hiç görmedik ve bu bölgeyi temsil etmiyorlar. Biz AK Partililer olarak bu adayları desteklemiyoruz. Hangi Milletvekilleri destekliyorsa gelsinler arkalarında oy toplasınlar” dedi.

Bölgeyi bilen, halkla iç içe olan insanların aday gösterilmediğine vurgu yapan muhtarlar, “Bunlardan birisi aday olsaydı biz bunları desteklerdik, arkalarında dururduk. Eğer AK Partri gerçekten Urfa’yı kaybetmek istiyorsa, BDP’ye teslim etmek istiyorlarsa tamam politikalar doğrudur. Ama eğer teslim etmek istemiyorlarsa bu adayların derhal geri çekilmesini istiyoruz. Bölgeyi bilen, bölgede oy sahibi olan insanları istiyoruz” şeklinde konuştular.

Muhtarlar yaptıkları basın açıklamasının ardından, parti binasına girerek AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ile bir görüşme yaparak, adaylık konusunda tepkilerini dile getirdiler.

 

Kaynak: Urfastar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.