banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Türkiye Sanlıurfa Haber

Urfa, Gaziantep'ten yine geri kaldı

Seçim propagandası ile birlikte Şanlıurfa’nın sokakları ve caddeleri siyasi parti afişleri ile donatılırken, minibüsler ise sabahtan geceye kadar caddelerde müzik eşliğinde propaganda yapıyor.

Gaziantep ise seçimler başka bir havada hazırlanıyor. Sokaklarda afiş asmayı yasaklayarak görüntü kirliliğin ve milli servetin israfını önledi.

Konuyla ilgili konuşan AK Parti'nin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin; “Biz yaklaşık 10 gün önce valimizin başkanlığında bir toplantı yaptık. büyükşehir belediye başkan adayları ve tüm partilerin il başkan adayları katıldılar. Şehirdeki bayrak yarışının halkı şikayet noktasına getirdiği, görüntü kirliliği ve milli servete neden olduğu yönünde şikayetleri görünce, iktidar partisi olarak biz teklif ettik. Halkımız bayrak yarışı beklemiyor. Bu şehir karar verme noktasında olgun bir şehir. Biz 'Gelin, planda projede, hizmette yarışacak şekilde birbirimizle barış içinde, hayırda yarışalım. Gelin bu kararı hep birlikte alalım' dedik. Karşı taraf da buna sıcak yaklaştı. Onun üzerine hepimiz altına imzalarımızı attık. Emniyet Müdürümüz de seçim koordinasyon merkezi dışındaki bayrakları topladı” dedi.

Bakalım Şanlıurfa kaç sene sonra Gaziantep seviyesine çıkarak sadece projelerle seçim propagandası yapacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.