banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Urfa Belediye Başkan Adayı Güvenç Projelerini Açıkladı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Ak Parti grup toplantısında adaylığını açıkladığı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, Mehmet Mahmutoğlu’nun sunduğu Kanal Urfa Ana Habere telefonla bağlandı.

Kanal Urfa Ana Haberde Mehmet Mahmutoğlu'nun sorularını yanıtlayan Güvenç, Şanlıurfa'ya hizmet edecek olmanın gururunu yaşadığını belirtti.

Başkan Adayı Güvenç, "Urfalılara minnettarım. Büyük bir sorumluluk ve yükün altına girdiğimizin bilincindeyim. Büyük potansiyeli olan Urfa insanlarına hizmet edecek olmanın gururunu yaşıyoruz. Biz görev adamıyız. Bugüne kadar, farklı kademelerde ve görevlerde ülkemize, insanlarımıza hizmet ettik. Bu gün de, böyle bir görev takdir edildi, tebliğ edildi. Sorumluluğumuzun farkında olduğumuzu özellikle belirtmek istiyorum" diye konuştu.

ŞANLIURFA’YI 5 BÜYÜK KENT ARASINA SOKACAĞIZ

Şanlıurfa'nın ülkedeki şehir sıralamasında en önemli ve büyük ilk 5 kenti arasına girebilmesi için mücadele edeceklerini belirten Güvenç, Birlik ve beraberlik içerisinde, ülkedeki ilk 5 kentin arasında yer almak Tarım ve diğer tüm potansiyeli ile bu bölge insanı bunları hak ediyor. Bu uğurda 24 saat esaslı çalışacağım."dedi.

TUGAY’IN TAŞINMASINI SÜRECİNİ HIZLANDIRACAĞIZ

Mehmet Mahmutoğlu’nun Şanlıurfa ile ilgili düşündüğü projeler nelerdir sorusuna cevap veren Celalettin Güvenç, ilk olarak Tugay’ın taşınması ile ilgili süreci hızlandıracaklarını, kültür şehri olan Şanlıurfa’da Göbeklitepe kazılarının en kısa sürede bitirileceğini ifade ederek bir çok projelerinin olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.