banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Candeias

Türkiye’nin En Genç Milletvekili Kadak, Türkiye’nin En Genç İl Başkanı Yıldız'ı Ziyaret Etti

Vekil Kadak, Türkiye’nin en genç ili Şanlıurfa’ya gelerek AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız’ı ziyaret edip, AK Parti Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu toplantısına katıldı. Gençlere yönelik söyleşi ve çeşitli ziyaretlere katılmak üzere Şanlıurfa’ya gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında İl Yönetim Kurulu Toplantısında özellikle gençlere yönelik çalışmalar kapsamında istişarelerde bulundu.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız Türkiye’nin en genç Milletvekili Rümeysa Kadak’ın ziyaretiyle ilgili şu açıklamalara yer verdi; “Ben öncelikle çok kıymetli vekilimize İlimize ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Vekilimizin ziyareti Türkiye’nin en genç Milletvekili olması hasebiyle bizleri daha da ziyadesiyle mutlu etti. İlimiz 19.4 yaş ortalamasıyla en genç nüfusa sahip bir il. Sayın vekilimizin de bu konuda çok güzel çalışmaları olduğunu biliyorum. Bugün kendileri yönetim kurulu üyelerimizle bir araya geldi. İl Başkanlığımızı ziyaret etti. Ben nezaket ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” Dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında yaptığı konuşmada, “Türkiye’nin en genç ilini ziyaret etmekten çok büyük keyif aldım. Tabiki en genç İl Başkanımızla bir arada olmak ta benim için ayrıca büyük bir keyifti. Tekrar görüyorum ki gençlerin dilinden yine en iyi gençler anlıyormuş o yüzden Urfa’da aynı bakış açısına sahip insanlarla, aynı dinamik insanlarla bir arada olmaktan çok büyük keyif aldım. İnşallah en yakın zamanda tekrar görüşmek üzere” cümlelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.