Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_k25tlnaqq742vka0h80b0qua00, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Tarımsal Kalkınma Kooperatifine 27 Trilyon verildi VİDEO haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Tarımsal Kalkınma Kooperatifine 27 Trilyon verildi VİDEO
Ak Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Zahit, Genel sekreter Şerdil Karahan, Sosyal işler Başkanı İlhami Günbeği ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte S.S. Şanlıurfa merkez ilçesi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi başkanı Abdullah Şıldır'a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Yapılan ziyaretten sonra bir açıklama yapan Başkan Mustafa Zahit; ''Geçtiğimiz haftalarda kooperatifimizin seçimi oldu. Tabiî ki bu kooperatifimizin önceki başkanı rahmetli Rızvan Rızvanoğlu'nun çok büyük emekleri vardı, Allah onu nur içinde yatırsın ve Rızvanoğlunu rahmetle anıyoruz. Yine o dönemlerde şuanda başkan Abdullah Şıldır'ında büyük emekleri vardı. Bu seçimde de başkan seçilen Abdullah Şıldır başkanı ve yönetimini burada canı gönülden kutluyor, tebrik ediyoruz. Ak Parti ailesi olarak bugün kendilerine hayırlı olsun ziyaretlerine geldik, Tabii bu kooperatifimizde hükümetimizin, başta Sayın bakanımızın, milletvekillerimizin ve valimizin çok büyük emekleri oldu. Başkanımızın da bahsettiği gibi 27 Trilyon gibi bir ödenek ayrıldı. Neticesinde emeği geçenlere burada tekrardan teşekkür ediyorum. Şimdi Allah'ın izniyle bunun yapım aşamasında, ihale sürecine gelmiştir. Bu anlamda bizlerde sürekli başkanımızla ve yönetimi ile birlikte olacağız her ne sıkıntıları olursa, olsun Ak parti ailesi olarak her zaman yanlarında olacağız bu seçiminde hayırlara vesile getirmesini temenni ediyor, başkanımızı ve yönetimini tekrardan yürekten kutluyorum'' dedi.

Kooperatif Başkanı Abdullah Şıldır  ise yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek,  ''Başkanımız Mustafa Zahit ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar bizlerle beraber sayın valim, bakanım ve başkanımın çok büyük emekleri oldu. Bu anlamda tekrardan bizlere hayırlı olsun ziyaretlerinde yine yalnız bırakmayan başkan Mustafa Zahit ve yönetimine tekrardan teşekkür ediyorum'' dedi.

Daha sonra S.S. Şanlıurfa merkez ilçesi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi başkanı Abdullah Şıldır, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit'e Plaket takdim etti.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.