banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Abdülkadir Güllüoğlu

Taraf, Erdoğan'ı çileden çıkaracak
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kütahya'daki konuşması sırasında Muhteşem Yüzyıl dizisi hakkındaki söylediklerine en sert tepki Taraf gazetesinden geldi.
BAŞBAKAN MUHTEŞEM YÜZYIL'I HEDEF ALMIŞTI
Taraf, Başbakan Erdoğan'ın Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırılan Kanuni Sultan Süleyman için "Bizim öyle bir ecdadımız yok. Onun ömrünün 30 yılı at sırtında geçti." ifadelerini kullanmıştı.
TARAF: MUHTEŞEM SAÇMALIYOR
Taraf Başbakan'ın bu sözlerine sert tepki gösterdi. Haber gazetenin sürmanşetinde yer alırken "Muhteşem Saçmalıyor" manşetiyle servis edildi. Haberin spotunda ise Muhteşem Yüzyıl dizisi için "Başbakan'ın savcılara şikayet ettiği son mihrak" ifadeleri kullanıldı.
Son zamanlarda gerek Ahmet Altan'ın yazıları gerekse manşet haberleriyle Başbakan Erdoğan'ı hayli kızdıran Taraf'a Başbakan'ın ne cevap vereceği ise şimdiden merak konusu oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.