banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Ağdaş müzik Kasr El Vatan Sarayı Ceyhanspor Kırsal Argıncık Mahallesi

ŞUTB; Pamuk fiyatını biz açıklıyoruz

Ticaret Borsası Yönetin Kurulu Başkanı Ali ÇİÇEK, Cotton Expert (http://kadirbolukbasi.wordpress.com)  Web sayfasında yayımlanan ve Şanlıurfa Ticaret Borsasında ait olduğunu belirten Pamuk fiyatları ile ilgili bir açıklama yaptı.

        

          Ticaret Borsası Yönetin Kurulu Başkanı Ali ÇİÇEK, Cotton Expert (http://kadirbolukbasi.wordpress.com) Web sayfasında yayınlanan ve Şanlıurfa Ticaret Borsasında ait olduğunu belirten Pamuk fiyatları ile ilgili bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada;  Cotton Expert (http://kadirbolukbasi.wordpress.com) web sayfasında  yayınlanan, Borsamıza ait olduğu belirtilen Pamuk fiyatları ile ilgili bültenlerin gerçeği yansıtmadığını,  bu tür yanıltıcı bilgilerin piyasaları etkilenme yönünde olduğunu, dolayısıyla dikkate alınmamasını gerektiğini belirtti. 

Ticaret Borsasında yapılan işlemler ve ilimizde oluşan pazar fiyatları Borsamıza ait http://www.sutb.org.tr  internet adresinden yayınlandığını açıkladı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.