banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

'Sök apoletini geç sıraya'

Türkiye'yi sarsan ve AK Parti Hatay Milletvekili Bayram Türkoğlu'nun oğlunun da addının karıştığı emniyetteki skandal ile ilgili yeni bir ayrıntı daha ortaya çıktı.

APOLETLERİ SÖKÜLDÜ

Ortaya çıkan video görüntülerinde polis memurları sıraya geçirilirken, bir polisin de sıraya sokulmadan önce milletvekilinin oğlunun gözü önünde apoletlerinin söküldüğü ortaya çıktı. Bu durum 'tartışma sırasında polise  söylendiği iddia edilen 'Senin üniformanı elinden alacağım' şeklindeki sözleri akıllara getirdi.

Komiser Yardımcısı Murat Emer ile Ak Parti Hatay Milletvekili'nin oğlu İstemi Kağan Türkoğlu arasındaki tartışma adliyeye yansımış ve Türkoğlu ile tartışan memurun belirlenmesi için polisler sıraya dizilip şikayetçiye teşhis yaptırılmıştı. Komiser Yardımcısı Emer’in de tayin edildiği ortaya çıkmıştı.

İşte polis memurunun apoletlerinin sökülüp sıraya sokulduğu o görüntüler...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.