banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Türkiye Haliliye Sanlıurfa Haber

SKM gümbür gümbür hizmet veriyor

 

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nde yapılan çalışmalar hakkında muhabirimiz SKM Başkanı Osman Güzelgöz’den bilgi aldı.

 SKM Başkanı Osman Güzelgöz muhabirimize yapmış olduğu açıklamasında şu ifadelere yer verdi. “Seçim koordinasyon merkezleri normalde bütün seçimin teşkilat adına koordinasyonunu yapan merkezlerdir, bizler bu dönem biraz daha geniş kapsamlı biraz daha farklı, hem mekân itibariyle hem de fiziki şartlar ve donanım itibariyle farklı uygulama yapıyoruz" dedi.

 

Güzelgöz sözlerini şöyle sürdürdü; “Daha çağdaş daha kapsamlı fiziki donanımı yeterli biraz daha halka ilişkileri açık bir seçim koordinasyon merkezi planladık teşkilatımızla beraber arkadaşlarımızla beraber hem Bakanımızın hemde Milletvekilli adaylarımızın bütün programlarını yapıyoruz. Aynı zamanda sandık üyelerinin belirlenmesi, müşahitlerin belirlenmesi, seçim sürecini izleyecek takip edecek parti adına bu işleri yapacak bütün görevlilerin tespiti görevlendirilmesi, eğitimi, bunların arasındaki diyalog, iletişimlerini seçim koordinasyon merkezimiz sağlıyor" diye konuştu.

 

Seçim bürolarının açılışlarını düzenlediklerini, propaganda malzemelerinin temini, medya planlamalarını ve yapmış oldukları bütün plan ve programlarını arşivlediklerini de belirten Güzelgöz, şu anda burada çalışan personel sayımız 30 bu sayıyı seçimlerin yaklaşmasına az bir zaman kala 60’a çıkaracaklarını da sözlerine ekledi.

 

Murat Çiftçi'nin Haberi...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.