banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

SKM çalışanlarına teşekkür

30 Mart 2014 günü yapılan Yerel seçimler nedeniyle 6 Aralık 2013 tarihinden itibaren mesai mefhumu gözetmeksizin düzenli ve planlı olarak çalışmalar yürüten Av. Ahmet Düşünür başkanlığındaki AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) çalışanlarını dün akşam yemeğinde buluşturan Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Celalettin Güvenç ve AK Parti SKM Başkanı Ahmet Düşünür, düzenli ve özverili çalışmalarından dolayı SKM çalışanlarına teşekkür ettiler.

Güvenç, SKM çalışanlarından helallik diledi

SKM çalışanları tebrik edip helallik dileyen AK Partiden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Celalettin Güvenç, “Seçilmemizde sizlerin de emeği çoktur. Özellikle istemeyerek kırmış olabileceğimiz arkadaşlarımızdan helallik diliyorum. Hepiniz hakkınızı helal ediniz. Bundan böyle Şanlıurfa için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Halkımıza hizmetkar olacağız. Sizlerin de her zaman desteğinizi bekliyoruz. Allah’a emanet olun” dedi.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez ise, seçim süresince gece gündüz demeden çalışan ve seçimi kazanmamızda emeği olan herkese ve SKM çalışanlarına teşekkür ettiğini söyledi.

Herşey Allah rızası ve AK Parti için

AK Parti SKM Başkanı Ahmet Düşünür de, “SKM’de görev alan çaycısından bekçisine, birim amirinden birim çalışanlarına kadar hepimiz AK Parti adaylarımızın başarılı olması ve seçilmesi için büyük gayret sarfettik. SKM olarak çalışmalarımızı önce Allah rızası sonra da partimizin zafere ulaşması için sürdürdük ve elimizden geleni esirgemedik. Zaman zaman yanlış anlaşılmalara, dedikodulara, aramıza fitne sokulmasına rağmen çalışmalarımızdan taviz vermedik. Allah’a şükürler olsun kesin olmayan sonuçlara göre Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile 9 ilçe Belediye Başkanlığını kazandık. Viranşehir ilçemizi de kazandığımızı düşünüyoruz. Hakkımıza hayırlısı olsun. Bu bir yarıştır. Bütün partiler çaba sarfettiler ama milletimizin takdiri sandığa yansıdı. Bizlere sonuçlara saygı duyuyor, herkesin de saygı duyacağına inanıyoruz. Yaklaşık 4 aya yakın bir süre özveriyle çalışan SKM çalışanları arkadaşlarımızı candan tebrik ediyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.