Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_vdeaca0ngdaahqvlr3cfhfldc1, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Siyaset dünyası Simsaroğlu ailesinin sünnet düğününde bir araya geldi haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Siyaset dünyası Simsaroğlu ailesinin sünnet düğününde bir araya geldi

Şanlıurfa Hacıbekir sofrasında düzenlenen sünet törenine Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi başkan vekili İsa Kızıldemir, Karaköprü belediye başkanı Metin Baydilli, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ak parti Karaköprü ilçe başkanı Ahmet Aksoy, ve çok sayıda siyasetçi iş dünyası katıldılar.

Kirveliğini ise iş adamı Muhammed Reşat Toprak üstlendi. Ak parti Karaköprü ilçesi müdürü Mehmet Suat Simsaroğlu, bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan çok değerli başkanlarımı, dostlarıma ve akrabalarıma çok teşekkür ediyorum. Kirvem Muhammed Reşat Toprak kardeşimede bizleri kırmadıkları için kendisine ve ailesine şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Kirvesi iş adamı Muhammed Reşat Toprak ise; "buraya kadar gelen bütün davetli misafirlere teşekkür ediyorum.İnşallah darısı Mustafa’nın evliliğine diyorum" dedi.

Mevlüt sonrası davetli misafirlerle hatıra fotoğrafı çekilerek sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.