banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Siyaset akademisinde Büyükşehir modeli dersi VİDEO

Milli Eğitim Konferans Salonunda gerçekleştirilen Siyaset Akademisine İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri İle Belediye Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolu Üyeleri ve Siyaset Akademisi kayıtlıları katıldı.

 

İlk dersi veren Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Şeyhanlıoğlu, ‘ABD’de Yerel Yönetimler’ konusunu ele aldı. ABD’yi yeniden keşfetmeye gerek olmadığını belirten Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Şeyhanlıoğlu; “Her coğrafyanın kendine özgü yaşam stili var. Sosyal dokuya zarar vermeden yerel yönetimler güçlendirilmeli. Gelişmişlik standardına göre güçlenen yerel yönetimler daha iyi hizmet verir dedi.

 

Verilen aradan sonra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ‘İl Sınırları İle Büyükşehir’ modelini anlattı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu katılımcılara büyükşehir’de Kocaeli Modeli Adı altında Kocaeli’de gerçekleştirilen hizmetleri nasıl yaptıklarını verdikleri örneklerle anlattı.

Akademi sonunda Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Şeyhanlıoğlu hocaya, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na ise İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez  tarafından günün anısına mırra takımı hediye edildi. Katılımcıların soruları ile Siyaset Akademisinin ilk dersi sonra erdi.

Akademiden sonra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kendi yazdığı ‘Çalışınca oluyor’ isimli kitabını imzaladı.

 

 

 

 

VİDEO

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.