Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_q9encp8q8af6he7h2a3gsr1aq5, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Siyaset Akademisi kayıtları devam ediyor haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Siyaset Akademisi kayıtları devam ediyor

AK Parti tarafından yürütülen Siyaset Akademisi çalışmaları kayıt süreci devam ediyor. Siyaset bilgilendirme dersleri olan akademi ile ilgili AK Partiden bir açıklama geldi.

AK Parti AR-GE Başkanlığınca yürütülmekte olan Siyaset Akademisi bir siyasal parti tarafından yürütülen dünyadaki en büyük eğitim faaliyetlerinden birisidir.
Bugüne kadar yaklaşık 30.000 katılımcıya ulaşan Siyaset Akademisi, Sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğanın da talimatlarıyla, Türkiye genelinde daha da yaygın ve etkin programlar yürütecek ve Demokratikleşme, Uluslararası İlişkiler ve Ekonomi alanlarını kapsayacak yeni bir eğitim dönemine başlayacaktır.
Siyaset Akademisi, bir parti eğitim faaliyeti olmakla birlikte, parti ve siyasal görüş ayırt edilmeksizin 18 yaşın üzerindeki her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşına açık bir siyasal eğitim ve sosyal paylaşım faaliyetidir.
Amacımız, geleceğin Türkiyesinin şekillenmesinde etkin rol üstlenecek bireylere hem siyasal hem sosyal hem de kültürel alanlarda daha etkin bir donanım kazandırmaktır.
Katılımcılar bu eğitim döneminde önemli siyasetçi ve akademisyenleri dinleyip mevcut donanımlarını ve bilgi düzeylerini geliştirme fırsatı bulacaklardır. Programda teorik ve güncel konulara dönük derslerin yanı sıra kişisel gelişim, deneyim paylaşımı dersleri de olacaktır. Program sonunda yapılacak sınavda, katılımcılardan başarılı olanlara başarı sertifikası verilecektir.
Güncel siyasi ve ekonomik konulara ilgi duyan, sosyal ilişkilerini geliştirmeyi arzulayan ve ülke meselelerine duyarlı tüm vatandaşlarımız bu programa katılabilir.
Siyaset Akademisi Şanlıurfa İl Koordinatörlüğünce düzenlenecek Programımız 06 Kasım-30 Aralık tarihleri arasında Cumartesi günlerinde 10:00 / 14:00 saatleri arasında Urfa City (Mozaik AVM) salonunda yapılacaktır.
Kayıtlarımız başlamış olup, başvuruların İl Başkanlığımıza yapılması gerekmektedir.
Siyaset Akademisi İl Koordinatörlüğümüzce yürütülen Siyaset Akademisinin Türkiyeye ve Şanlıurfaya hayırlı olmasını dileriz.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
AK Parti Siyaset Akademisi
Şanlıurfa İl Koordinatörlüğü

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.