banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Siyaset Akademisi birincisi sertifikasını aldı
AK Parti Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Siyaset Akademisi Koordinatörü Nusret Urmak ile birlikte Ankara’da sertifikalarını Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı (ARGE) Reha Denemeç’ten aldılar.



Siyaset Akademisi hakkında bilgi veren AK Parti Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Siyaset Akademisi Koordinatörü Nusret Urmak; “Siyaset Akademisi İl Koordinatörü olarak ben, Viranşehir Koordinatörü Mehmet Salih Aslan, İl Birincisi Nusret Ekinci ve Viranşehir birincisi Necmi Güntekin’le birlikte sertifikalarımızı aldık” dedi.



Siyaset Akademisinin 8 hafta yapılan dersler sonrasında sınavla sertifikalarının verildiğini, organizasyonda katkılara olan herekse teşekkür eden Parti Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Siyaset Akademisi Koordinatörü Nusret Urmak sözlerini şöyle sürdürdü;  “AK Parti Genel Merkezimiz AR-GE Başkanlığınca düzenlenen ve Şanlıurfa İl Başkanlığımız tarafından Şanlıurfa’da organize edilen Siyaset Akademisi  “LİDER ÜLKE TÜRKİYE II” konu başlığında 17 mart 2012 tarihinde başlayıp 5 mayıs 2012 tarihinde sona erdi. Bu eğitim döneminde çok değerli eğitmenlerimiz bilgi ve deneyim paylaşımı amacıyla katılımcılarımıza her hafta farklı ve güncel konularda ders sunumu yaptılar.

Yine bu dönemde Viranşehir İlçemizde de Siyaset Akademisi düzenlendi. Viranşehir’de AK Parti Viranşehir İlçe Başkanımız Sayın Celalettin Sayan ve Viranşehir İlçe Koordinatörümüz Mehmet Salih Aslan’ın katkılarıyla düzenlenen Siyaset Akademisi çok büyük ilgi gördü.

Siyaset Akademisi eğitimi sonunda 20 Mayıs 2012 tarihinde Türkiye genelinde Siyaset Akademisi programı olan İl-İlçelerde aynı gün ve aynı saatte bir sınav yapıldı. Sınav sonuçları 08 Haziran 2012 günü açıklandı. Katılımcılarımız www.siyasetakademisi.org linki üzerinden TC.Kimlik numarasını girip puan durumlarını öğrenebilirler. Bu sınavda Şanlıurfa merkez katılımcıları arasında Nusret  Ekinci, Viranşehir İlçesi katılımcıları arasında  yapılan sınavda ise  Necmi Güntekin birinci oldu.  Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.



Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından Ankara’da AK Parti Genel Merkezde Siyaset Akademisi Koordinatörleri ve  İl-İlçe eğitim birincileri ile bir toplantı yapılmıştır.

Bu toplantıda AK Parti AR-Ge Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada Nevşehir ili  11. Dönem Siyaset Akademisi birincisi olmuştur.



Şanlıurfa Siyaset Akademisi Koordinatörleri ve Siyaset Akademisi Eğitimi birincilerine plaket ve başarı sertifikası Sayın Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı  (ARGE) Reha Denemeç tarafından verildi.



Ayrıca Şanlıurfa Merkez ve Viranşehir İlçemizde yapılan Siyaset Akademisi sınavı sonucunda 50-100 puan alan katılımcılara başarı sertifikası, 0-49 puan alan katılımcılarımıza ise Katılım sertifikası verilecektir.



AK Parti Şanlıurfa Siyaset Akademisine katkı sunan başta Sayın AK Parti İl Başkanımız Yusuf Eğilmez’e, Milletvekillerimize, Eğitmenlerimize, İlçe Başkanlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, Kadın Kolları Başkanımız ve üyelerine, Gençlik Kolları Başkanımız ve üyelerine, İl Genel meclis üyelerine,  Belediye meclis üyelerine, Katılımcılarımıza, basın mensuplarımıza ve katkılarıyla destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.