banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Siverek'te siyaset akademisi ikinci hafta ile devam etti

Siverek Gençlik Merkezi salonunda gerçekleşen Siyaset Akademi programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

 

Akademiye Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Siverek İlçe Koordinatörü Fatih Kahya, Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik, Hilvan İlçe Başkanı Hanif Düzme, Siverek ve Hilvan Yönetimi ve akademiye kayıt yaptıranlar hazır bulundu.

 

Hilvan AK Parti İlçe teşkilatının katılımı ile Siverek AK Parti İlçe tarafından gerçekleştirilen siyaset akademisi ikinci haftasında Kişisel Gelişim Uzmanı Melih Arat “Başarı ve Motivasyon” konusunu anlatırken, Öğretim Görevlisi Fikret Mazı ise “Yerel Yönetimlerin Yönetim Yapısı ve Mevzuatı” başlıklı sunum yaptı.

 

Sunumların sonunda Melih Arat ve Fikret Mazı’ya Siverek’in yöresel kilimi hediye edildi.

Bu hafta cumartesi günü gerçekleşecek olan akademide ise Kişisel Gelişim Uzmanı Safa Zorlu “Etkili İletişim ve Beden Dili”ni, Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Arif Özsağır ise “Türkiye Ekonomisi”ni anlatacak.

www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.