banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Siverek'te AK Parti adayı Şeyhmus Aydın’a tam destek

Siverek ilçesinin iktidarın nimetlerinden daha çok faydalanması için, Siverekli birçok aile AK Parti Belediye Başkan adayı Şeyhmus Aydın’ı destekleyeceklerini açıklarken, AK Başkan adayı Şeyhmus Aydın ise, Siverekli hemşehrilerine hizmetkâr olmak ve Siverek’i daha huzurlu bir kent haline getirmek için göreve talib olduklarını söyledi.

Ailelerimizin görüş ve önerilerini dinledik

Siverek ilçesi Seçim Kordinasyon Merkezi (SKM) tarafından hazırlanan bu geceki programda İlçe Teşkilat mensuplarıyla ev ziyaretleri yaptıklarını belirten AK Parti Siverek Belediye Başkan adayı Şeyhmus Aydın, “Bu akşam da Alreşan İlmin, Karakeçi Barşuk, Cerabi Yürütmüş ailelerine misafir olduk. Değerli ailelerimizin görüş ve önerilerini dinledik. Biz zaten Siverekli hemşehrilerimizin hizmetinde olacağız ve hep birlikte neler yapılacaksa beraber yapmaya çalışacağız. Her işimizde vatandaşlarımızla istişare halinde olacağız” dedi.

AK Vekil Gülpınar yetim öğrencilerle

T.B.M.M Avrupa Uyum Komisyon Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar da, Hayrat Vakfı Siverek Şubesinin düzenlemiş olduğu ‘Yetim ve Eğitime Destek’ amaçlı düzenlenen kahvaltılı toplantıya katıldı. AK Vekil Gülpınar, okumak isteyen, memleketine, milletine, ülkesine faydalı birer insan olarak yetişmek isteyen öğrencilere her zaman destek olmaya hazır olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.