banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Şevki Yılmaz: Erdoğan, Erbakan'ı uyarmıştı
Eski Refah Parti'li Şevki Yılmaz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın belediye başkanı iken, sekiz yıllık kesintisiz eğitim yasası için Erbakan'ı uyardığını ama sert karşılık bulduğunu açıkladı.
28 Şubat döneminin önemli tanığı Şevki Yılmaz konuk olduğu Samanyolu Haber'de çarpıcı açıklamalar yaptı.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı iken Refah Partisi Meclis Grup toplantısına ilk kez katılarak dönemin Başbakanı Necmettin Erbakan'ı "Sekiz yıllık kesintisiz eğitim yasası"nın Meclis’e getirilmemesi için itiraz ettiğini söyledi.
Erdoğan'ın Erbakan'a "Sayın Hocam ben bu tehlikeyi gördüm, işlerimi bıraktım, ilk defa grubunuza katılıyorum. Siz buna imza atıp Meclis'e getirirseniz tabanda bitersiniz" diyerek uyardığını fakat Erbakan'dan sert karışılık gördüğünü kaydetti.
Kaynak: Haber7.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.