Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_lc0h2rn0jommhsfgrkfb4rh265, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Seçimlerden sonra yapılan ilk anket şaşkına çevirdi haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Seçimlerden sonra yapılan ilk anket şaşkına çevirdi

2-3 Kasım'da bilgisayar destekli telefon görüşmesi veri toplama tekniği ile yapılan araştırma 81 ilde 18 yaş üstü seçmenle 1614 görüşme gerçekleştirildi. Şirkete göre araştırmadaki hata payı ise yüzde 2.4.


MHP BARAJI AŞAMADI, AK PARTİ 4 PUAN DAHA ARTIRDI


Açıklanan ankette çıkan sonuçlar şaşkına çevirdi. Anket sonuçlarına göre; Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) yüzde 9 oy oranı ile barajı aşamadığı ve 1 Kasım seçimlerinden ezici bir zaferle çıkan AK Parti'nin oyunu 4 puan daha artırdığı görüldü.
Bir diğer dikkat çeken detay ise anket sonuçlarını seçim sonrası süngüsü düşen Doğan Medya Grubu'nun yayın organı CNN Türk'ün açıklaması oldu.
İşte seçim sonrası IPSOS tarafından yapılan ilk anket sonuçları;

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.