Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_ubsao4or9a0ie2js10givarf02, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
SEÇİM SANDIKTA KAZANILIR haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

SEÇİM SANDIKTA KAZANILIR


AK Parti Genel Merkezi tarafından tüm illerde, il başkanlıkları tarafından gerçekleştirilen 'Sandığa Sahip Çıkıyoruz' Toplantısı bugün aynı saatte tüm Türkiye'de olduğu gibi Şanlıurfa  Haliliye ilçesinde de yapıldı.
'Sandığa Sahip Çıkıyoruz' Toplantısı kapsamında Şanlıurfa aynı sandıkta oy kullanacak olan  Haliliye ilçe  Başkanı Mehmet CANPOLAT  ve Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin GÜVENÇ hamidiye Mahallesi'nde 2092 nolu sandık yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek gündemli toplantıyı gerçekleştirdi.
Sandık Yönetim Kurulu Başkanı tarafından belirlenen yerde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan CANPOLAT, 'Sandığa Sahip Çıkıyoruz' Toplantısı kapsamında bir araya gelmiş bulunuyoruz. Demokrasi, sandıkta başlar ve sandıkta tecelli eder. AK Parti olarak her zaman sandıklara sahip çıkıyoruz. Seçim çalışmalarımız da sandık yönetim kurullarımız üzerinden yapılmasına büyük önem veriyoruz. Bugün tüm illerde olduğu gibi ilçemizde de sandık bölgelerinde Sandık Yönetim Kurulu Toplantıları yapılmıştır. 3 Ana Kademe, 3 Kadın Kolları ve 3 Gençlik Kolları üyelerimizden oluşan 9 kişilik sandık yönetim kurullarının yapacağı bu toplantılarımız, 7 Haziran tarihinde yapılacak 25. dönem milletvekili genel seçimlerine hazırlık çalışmasıdır. Eksikliklerimizi tespit ettiğimiz bu toplantılarda sandıklarda görev yapacak müşahitler ve sandık kurulu üyeleri de belirlenmesi içinde çalışmalar yapılmıştır. Sözlerime son verirken ‘Seçim sandıkta kazanılır’ anlayışı ile toplantılarımızın sonuçlarının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi. Ayrıca Haliliye İlçe Başkanı Mehmet CANPOLAT bu çalışmada görev alan tüm teşkilat üyelerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.