banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Şanlıurfa’dan kongreye büyük katılım FOTO GALERİ

Kongreden bir gün önce otobüslerle konvoy halinde Şanlıurfa’dan hareket eden İl ve İlçe teşkilatları sabahın erken saatlerinde Ankara Arena Spor salonuna vardılar.
Arena Spor salonu önünde Kadın ve Gençlik kolu başkanları tarafından giriş kartları dağıtılan teşkilat üyeleri Arena Spor salonuna B kapısından giriş yaptılar. Kongreye gösterilen yoğun ilgiden dolayı girişlerde küçük çaplı sıkıntılar oldu. B kapısında bazı vatandaşlar kalabalık ve havanın sıcaklığından dolayı fenalık geçirdiler. Fenalık geçiren kişilere alanda bulunan sağlık görevlileri anında müdahalede bulundular.


“YENİ TÜRKİYE’YE HAYIRLI OLSUN”
Delege olarak kongrede oy kullanan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, AK Partinin 1. Olağanüstü Büyük Genel kurulunun muhteşem olduğunu ve emeği geçenlere teşekkür ettiğini söyledi. Eğilmez; “YENİ TÜRKİYE için bizde çorbada tuzumuz olsun dedik ve oyumuzu kullandık. Yeni Türkiye hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.


“ŞANLIURFA’DAN KATILIM SAĞLAYAN TÜM TEŞKİLATLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM”
Şanlıurfa’dan AK Parti 1. Olağanüstü Büyük Kongresine yoğun katılım gösteren tüm teşkilatlara da teşekkür eden Yusuf Eğilmez; “Şanlıurfa’dan Olağanüstü kongremize büyük katılım sağlayan tüm teşkilatlarımıza teşekkür ederim. Yeni Türkiye’nin kapılarının açıldığı bu günde birlik, beraberlik ve heyecan içerisinde Şanlıurfa’dan gerek özel araçlarıyla gerekse Teşkilatlarımızın oluşturduğu konvoyla Ankara’ya gelip bu büyük güne tanıklık eden tüm katılımcılara teşekkür ederim. 1.Olağanüstü Büyük Kongremiz kazasız belasız sona erdi. Yeni Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu Memleketimize, Ülkemize ve özellikle İslam alemi için hayırlı olsun” dedi.

Haber: www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.