Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_8ufbjjjaisrft8j44ftsedjdh5, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Şanlıurfa’dan Cumhurbaşkan adayı Erdoğan için toplu bağış haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Şanlıurfa’dan Cumhurbaşkan adayı Erdoğan için toplu bağış

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı ve belediyelerin düzenlediği organizasyonla, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bağış hesabına 64 bin 500 kişi para yatırdı.

Cumhurbaşkanı seçimi yarışında AK Parti, desteklediği Recep Tayyip Erdoğan’a destek amaçlı çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce de il gençlik kollarının para yatırdığı hesaba bu sefer il teşkilatının düzenlediği organizasyonlar toplu bağış yapıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez’in yanı sıra merkez ilçe Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Birecik Beledciye Başkanı Faruk Pınarbaşı, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, AK Parti Ana kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, İlçe Yönetimlerinin katıldığı organizasyona binlerce vatandaş eşlik etti.

Büyükşehir Belediye binası önünde halka hitap eden Belediye Başkanı Celalettin Güvenç; "Türkiye'yi kalkındıran Başbakanımıza bugün Urfalılar olarak desteğimizi göstermek amacıyla destekte bulunuyoruz. inanıyoruz ki, ilk kez halkın oyu ile seçilecek olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan halkın isteklerini yerine getirmeye devam edecek" dedi. 

Büyükşehir Belediyesi önünde toplanan kalabalık, Ziraat Bankasına kadar yürüyerek, Recep Tayyip Erdoğan’ın bağış hesabına para yatırdı. Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç, Şanlıurfa’dan Recep Tayyip Erdoğan’ın hesabına 64 bin 500 kişinin para yatırdığını söyledi.

Bir daha Büyükşehir Belediye binasına kadar yürüyen kalabalığa seslenen AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; "10 Ağustos'a kadar desteğimiz bu şekilde sürecek. Bu desteği sağlayamaya devam edeceğiz. Tüm Urfalılara ve teşkilatlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi. 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.