banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Şanlıurfa Milletvekili adayı intihar girişiminde bulundu

1 Kasım seçimlerinde Şanlıurfa'dan bağımsız milletvekili adayı olan Lütfi Doğru, seçim kuruluna yaptığı itirazın kabul edilmemesi üzerine saat kulesine çıkarak intihar etmek istedi.

Benzin dökerek kendisini yakacağını söyleyen Doğru, olay yerine gönderilen itfaiye ve özel harekat polisleri tarafından ikna edildi. 

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde ikamet eden Lütfü Doğru 1 Kasım seçimlerinde bağımsız milletvekili adayı oldu. Doğru seçimde 62 oy alınca ilçe seçim kuruluna itiraz etmiş, yaptığı itiraf kabul edilmeyince Viranşehir meydanında yarı çıplak yelem yapmıştı.

Bu kez ise Viranşehir merkezde bulunan saat kulesine çıkarak intihar girişiminde bulundu.İtfaiye ve emniyetin müdahalesi sonucunda indirilen Doğru, gözaltına alınarak önce hastaneye ardından da polis merkezine götürüldü.

www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.