banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Cenk Antalyaspor

Şanlıurfa AK Partililerden Diyarbakır çıkarması FOTOĞRAF ve VİDEO
AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Bölge sorumlusu Van Milletvekili Fatih Çiftçi, Bölge Milletvekilleri, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe Başkanları, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarından oluşan ekip, Diyarbakır Ziya Gökalp Spor Salonu'nda gerçekleşen 11. Bölge Yerel Yönetimler Toplantısı'na katıldılar.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ




Divan Başkanlığını Van Milletvekili Fatih Çiftçi yaparken, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf eğilmez divan üyeliğine seçildi.



Tüm İl Başkanları adına İl Başkanı Halit Advan, Tüm Belediye Başkanları adına Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, İl Genel Meclis üyeleri adına Şanlıurfa İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz birer konuşma yaptılar.



Daha sonra AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, yerel yönetimlerde gelinen noktayı anlattı. Tanrıverdi; “Yerel seçimlerde çok büyük başarı yakaladık. Hedefimiz bu çıtayı daha da yükseltmek. Bütün belediyelerin gelirini sabitledik. Hiçbir parti arasında ayırım yapmadan hizmet yapma fırsatını oluşturduk. Hizmet için çıktık bu yola. Türkiye sevdalısı dünya lideri Başbakanımızla Türkiye’nin her köşesine hizmet ediyoruz” dedi.



Daha sonra kürsüye gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, ise hükümet olarak yapılan hizmeti ve yerel yönetimlere verilen imkanları anlattı.



Şanlıurfa, Diyarbakır, Adıyaman, Batman, Elazığ, Malatya, Mardin ve Tunceli Yerel Yöneticilerin katıldığı toplantı ile ilgili konuşan Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “11. Bölge Yerel Yönetimler Toplantısına Şanlıurfa’dan iştirak ettik. Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Hüseyin Tanrıverdi, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, İlçe ve Belde Belediye Başkanlarımız, İl, İlçe Başkanlarımız, İl Genel Meclis Başkanı, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve yerel yönetimlerden sorumlu Başkan Yardımcılarımızla yerel siyaset konusunda çok verimli olan bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantımızın Şanlıurfa’mıza ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.



Yaklaşık 4 saat süren toplantının ardından AK Parti heyeti Şanlıurfa’ya döndü.

VİDEO

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.