banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Sait Koyuncu resmen aday adayı

Şanlıurfa Sağlık İl Müdür Yardımcısı Sait Koyuncu düzenlediği basın toplantısı ile AK Partiden milletvekili aday adaylığını açıkladı.

 

Basın toplantısından sonra AK Parti İl başkanlığında başvurusunu yapan Koyuncu; “amaçlarının halka hizmet çıtasını yükseltmek olduğunu” söyledi.

 

Şanlıurfa AK Parti Milletvekili aday adayı olan Şanlıurfa Sağlık İl Müdür Yardımcısı Sait Koyuncu’ya başarılar dileyen Eğilmez; “Sait Beyin aday adaylığı partimize ve Şanlıurfa’ya hayırlı olsun” dedi.

 

AK Parti ile ailesinin gönül bağlı olduğunu ve AK uolculukta bir nefer olmak istediğini ifade eden Sait Koyuncu, milletvekili aday adaylığını açıklayarak “Amacının Şanlıurfa’ya hizmet olduğunu belirterek halkın yanında yer almaktan büyük haz aldığını” söyledi.

 

Koyuncu “Aday seçilmezsem küsmeden yine AK yolda yürüyenlerle beraber olacağını” sözlerine ekledi.

 

Milletvekili genel seçimlerinde aday olmak için AK Parti aday adayları için resmi süreç (7 Mart) Pazartesi günü başlamış, 14 Mart Pazartesi günü sona erecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.