banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Cenk Antalyaspor

Sağlık-Sen’den AK Parti’ye ziyaret

Sağlık Sen Şube Başkanı Atçı, Şanlıurfa’da yeni oluşacak olan Kamu Hastaneleri Birlikleri ile ilgili sağlık çalışanlarının yaşadıkları sorunlar ve beklentilerini AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez’e iletti. Son zamanda sağlık çalışanlarına yapılan saldırıların sağlık çalışanın moralini çok bozduğunu kaydeden Atçı, Şanlıurfa’nın genelinde sağlık kurumlarında yaşanan personel yetersizliğinin hat safhaya çıktığını Başkan Eğilmez’e ileterek sorunların çözümü konusunda destek istedi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Eğilmez ise iktidarları döneminde sağlıkta kalitenin her geçen gün arttığını ve vatandaşın sağlığa ulaşma noktasında engellerin bertaraf edildiğini kaydetti. İsteyen vatandaşın istediği ilde ve istediği sağlık kurumunda tedavi olabildiğine dikkat çeken başkan Şanlıurfa’mızda da bu hizmetlerin çok güzel bir şekilde yürüdüğünü, sağlık çalışanlarımızın özveriyle çalıştığını dile getirdi.

Sağlıkta yakalanan bu gelişmelerin altında sağlık çalışanlarının emeğinin çok büyük olduğunu anlatan Eğilmez, “Sağlık çalışanlarına yapılan saldırıyı kendime yapılmış sayıyorum. Gerek adli makamlar gerek bakanlık bünyesinde çalışma yapılması noktasında Sağlık Bakanlığımız çalışmalarını tamamladı. Her ilde avukatlarımız bu tür saldırıları süratle ele almaktadır” dedi.

Yeni oluşumun gerek Halk Sağlığı Müdürlüğü gerek Kamu Hastaneleri Birliğinin üzerinde uzun çalışmalar yapılarak hazırlandığını dile getiren Eğilmez, sağlık çalışanlarının mağduriyetinin kesinlikle söz konusu olamayacağını, hastanelerin sekreterlik bünyesinde tek elden yönetilmek suretiyle daha verimli hizmet edeceğinin altını çizdi. Bu konuda da işlerin takipçisi olduklarını ve olacaklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren başkan Eğilmez, Sağlık Sen’e sağlık çalışanlarının yaşadıkları sorunları aktarma noktasında kapılarının her zaman açık olduğunu belirtti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.