banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Mardin Haliliye Emir Preldzic 4

Sadık Sade; Bu seçimler çok önemli

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve Yönetim Kurulu Üyeleri bir heyet halinde TÜMSİAD (Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği)’a iadeyi ziyarette bulundular. İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Başkan yardımcıları İsa Kızıldemir, Emin Demirkol, Mehmet Büyükfırat, Mustafa Yavuz ve  İl Yönetiminden Zeki Kurt’tan oluşan heyet, TÜMSİAD Başkanı Mehmet Sadık Sade’yi ziyaret ettiler.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TÜMSİAD Başkanı Mehmet Sadık Sade; “AK Parti İl Başkanlığına seçilen Yusuf bey sevdiğimiz ve takdir ettiğimiz bir kardeşimizdir. Yönetim Kurulu arkadaşlarla bizleri ziyaret ettiler. AK Parti her zaman Sivil Toplum Kuruluşlarına önem veriyor. AK Parti İl Başkanı ve yönetim kurulunun bugün bizleri ziyaret etmesi bunun bir göstergesidir. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum ” dedi. 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan Milletvekili genel seçimlerinin önemine dikkat çeken TÜMSİAD Başkanı Mehmet Sadık Sade; “İstikrar için bu seçimler çok önemlidir. AK Parti ekonomik olarak çok sağlam bir yapı oluşturdu. Bunun için yeniden AK Partinin güçlü bir şekilde iktidara gelmesi ülkemiz için çok önemlidir” dedi.

 

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ise çağdaş demokrasi için STK’ların önemli bir konumu olduğunu belirterek; “Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret çerçevesinde bugün TÜMSİAD Başkanı Mehmet Sadık Sade ve arkadaşlarını ziyaret ettik. Parti olarak kurulduğumuzdan beri STK’lara önem verdik. Bundan sonra da önem vermeye devam edeceğiz. Birlikte ülkemiz adına güzel işler yapmak istiyoruz. Biliyorsunuz Mehmet Sadık Sade aynı zamanda Şanlıurfa belediye meclis üyemizdir. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Bir süre Şanlıurfa’nın sorunları ve sanayicinin durumunu görüştükten sonra, günün anısına TÜMSİAD başkanı Mehmet Sadık Sade TÜMSİAD dergisinin ve çalışmalarının olduğu bir paketi AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’e hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.