Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_894hqtjkjdil9flc63nr5dql35, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Prof. Bağlı; Bozova'nın sorunlarını çözmek boyumuzun borcu haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Prof. Bağlı; Bozova'nın sorunlarını çözmek boyumuzun borcu

Seçim çalışmaları kapsamında Bozova Muhtarlar Derneğinde Ziraat Odası Başkanı Suphi Aksoy, Bozova Muhtarlar Derneği Başkanı Müslüm Okan ve 20 Mahalle muhtarını ziyaret eden Prof. Dr. Mazhar Bağlı’ya AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Akgün ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

Mahalle muhtarlarının taleplerini tek tek not eden Bağlı, gerekli çalışmaların başlatılması için ilgili kurumlarla görüşme sağlayacağını belirtti. Ziyaret sonrasında açıklama yapan Prof. Dr. Mazhar Bağlı Bozova’nın sorunlarını ortak akıl ile çözeceklerinin altınıçizdi. Bozova’nın sorunlarına çözüm bulacağını ifaden eden Bağlı, şunları kaydetti.

“Bozova’nın sorunlarını ve Muhtarlarımızın taleplerini ilgili kurumlara anında iletmek ve çözmek boynumuzun borcudur. İnşallah bu sorunlarıçözmüş bir siyasi aktör olarak karşınızda olacağım. Arkadaşlarımız ve hemşerilerimizle birlikte Bozova’ya daha iyi hizmet verebilmek için yeni projeler hazırlayıp ilçemizin hak ettiği bir yer haline getirmeye çalışacağız.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.