banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Polat, destek için bakkallar odasında

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Veysel Polat STK ziyaretlerini sürdürüyor. Polat Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığı ile TÜMSİAD’a ziyaretlerde bulundu.

İlk Ziyaretini Bakkallar Bayiler Odası Başkanlığına gerçekleştiren Polat burada bakkalların sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi.

Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi; “Bizler bakkallar ve bayiler odası olarak sıkıntılarımızı, sorunlarımızı iletebilecek insanları ve memlekete hizmet anlamında gönül vermiş eğitimli bilgili insanları göndermek istiyoruz meclise desteklerimiz hep yanınızda olacak bu anlamda bizleri unutmadığınız için teşekkür eder başarılar dilerim dedi.

 

Daha sonra TÜMSİAD’a geçen Polat’ı TÜMSİAD Başkanı Sadık Sade ile yönetim kurulu üyeleri Mehmet Aynalı, Muhammet Bakır Görgün, Müslüm Kırmiç ile Bakır Ökkeş karşıladı.

TÜMSİAD Başkanı Sadık Sade ise yaptığı konuşmasında şunları kaydetti; “Toprak nasıl suya susamışsa Şanlıurfa’da hizmete susamış durumda şuan, bu susuzluğu giderebilmek için memleketin sorunlarını bilen memleketi için hiçbir çıkar gözetmeden çalışacak insanlar bu susuzluğu giderebilir. Sizlerin samimiyetinde görmekteyiz gerçekten memleket adına çalışabilecek bir insansınız TÜMSİAD olarak size destek veriyoruz inşallah siz ve sizin gibi aydın insanları meclisin kürsülerinde görürüz ve memleketimiz adına hayırlı olması temennisiyle yönetim kurulu adına başarılar dileriz, diye konuştu.

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Veysel Polat ise “Gerek partide görev yapmış olduğumuz dönemlerde gerekse şuan ki pozisyonumuzda hiçbir zaman insanımıza, STK’larımıza tepeden bakmadık. Aksine sıkıntılara çare bulmak çözüm üretmek adına elimizden neler geliyorsa yaptık, bu hizmetlerimize sürdürebilmek adına ön adımı attık, hep insanımıza memleketimizin değerlerine sahip çıktık sonuçta bizlerde bu memleketin birer evlatlarıyız el ele vererek tüm sıkıntıların üstesinden geleceğimize inanıyorum diye ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.