banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

Özyavuz; MHP ye halkın teveccühü yüksek

MHP Şanlıurfa Milletvekili 2.ci sıra adayı İbrahim Özyavuz; “Halk bize teveccüh gösteriyor. Zaten tanınıyoruz, halkla buluşup 12 Haziran’a mutlu ve kazanmış bir şekilde gireceğiz” dedi.

 

MHP Şanlıurfa 24 dönem milletvekili aday İbrahim Özyavuz, seçim çalışmalarını minibüsle Şanlıurfa caddelerini gezerek propagandasını yaptırıyor.

 

Ses Ver Türkiye” sloganı ile seçime hazırlanan MHP, Şanlıurfa'daki çalışmalarını devam ettiriyor.

 

Çalışmaları hakkında bilgi veren Özyavuz; “Özelikle Harran, Akçakale ve Şanlıurfa Merkez’de çalışıyorum. Şuan da köy köy dolaşıyorum. Halk bize teveccüh gösteriyor. Bu hafta sonu diğer ilçelerde çalışmalar yapacağım. Bundan sonra Ceylanpınar-Birecik-Viranşehir üçgeninde çalışmalara ağırlık vereceğiz. Çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Zaten tanınıyoruz, halkla buluşup 12 Haziran’a mutlu ve kazanmış bir şekilde gireceğiz” dedi.

 

AK Parti listesine seçmenlerin verdiği tepki nedeniyle MHP’nin daha da ivme kazandığını belirten Özyavuz; “12 Haziran seçimleri ülkemiz ve şehrimiz için hayırlı olsun” dedi.

 

Bilindiği gibi İbrahim Özyavuz’un eşi 23. dönem AK Parti milletvekili

Çağla Aktemur Özyavuz, yeni dönemde aday gösterilmemiş ve AK Partiden tepki için istifa etmişti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.