Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_8vt5cmuoq77qvo6o6ni52mtr36, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Özcan’dan Vali Güvenç ve Arapder’e ziyaret haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Özcan’dan Vali Güvenç ve Arapder’e ziyaret
AK Parti Milletvekili Halil Özcan ile beraber AK Parti İl Başkan Vekili Erkan Sözen, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Hümeyit Bilbay ve Cenap Saatçi eşlik ettiler.



Vali Celalettin Güvenç’e nezaket ziyaretinde bulunduğunu belirten Milletvekili Halil Özcan; “Nezaket ziyaretinde bulunduk. Şanlıurfa’nın sorunlarını konuştuk. Gündemi değerlendirdik” diyerek ziyaretin verimli geçtiğini belirtti.



Ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten Vali Güvenç ise “Sayın Halil Özcan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.



Buradan Arapder’e geçen AK Parti heyetini, Arapder Başkanı Şükrü Kırboğa ve yönetimi karşıladı.

Halil Özcan’ın ziyaretinden dolayı onurlandığını belirten Şükrü Kırboğa; “Şanlıurfa’da Tedaş’la ilgili çok problemler var. Bu problemleri Sayın Vekilimize aktardık. Ayrıca Şanlıurfa’da Arapder olarak Arap Kültürünü sergileyeceğimiz bir mekanın tahsis edilmesini istedik. Medyada da sadece bir TV Kanalında Arap kültürünü ve müziğini yayınlayan bir program yapılıyor. Bu programın iş adamları tarafından desteklenmesini talep etti” dedi.



AK Parti Milletvekili Halil Özcan ise “Özelde Şanlıurfa’da ama genelde Türkiye’de çok sayıda Arap yaşamakta. Arapder’i ziyaret ederek derneğin faaliyetlerini konuştuk. Bildiğiniz gibi AK Parti hükümeti olarak halkların haklarını koruyoruz” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.